ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Компания MAFIA™ - коллекция «Осень-Зима 2013-2014» оптом

Компания MAFIA™ - коллекция «Осень-Зима 2013-2014» оптом

просмотров 816

Производитель фабричной высококачественной женской кожаной обуви MAFIA™ предлагает Вам коллекцию «Осень-Зима 2013-2014» для оптового заказа.

  В коллекции обуви применяются только высококачественные кожаные материалы и фурнитура известных зарубежных компаний Турции и Италии. Женская обувь оптом производится с применением высококачественного клея, не содержащего вредного для здоровья вещества - толуола.
  Над работой с моделями работают высококлассные модельеры и специалисты высокого уровня, поэтому наша обувь может достойно занять не одну полку в Вашем магазине, бутике или другой торговой точке, на одном уровне с другими зарубежными торговыми марками, продающимися в Украине и других странах. Мы имеем большой опыт сотрудничества с ведущими оптовыми закупщиками,что является гарантией нашей стабильности и качества обувной продукции торговой марки компании MAFIA™.
  В этой коллекции мы максимально снизили «планку» для пробы нашей продукции, так что теперь можно заказать и купить обувь MAFIA™ оптом от одной ростовки 5 пар обуви.

Официальный каталог фабрики женской обуви MAFIA™ https://exposhoes.com.ua/gloria - Подарите своим ножкам уют, нежность и привлекательность! MAFIA™ - сделано в Украине с любовью для Вас!

Виробник фабричного високоякісного жіночого шкіряного взуття MAFIA™ пропонує Вам колекцію «Осінь-Зима 2013-2014» для оптового замовлення у виробника.
 В колекції взуття застосовуються тільки високоякісні шкіряні матеріали та фурнітура відомих зарубіжних компаній Туреччини та Італії. Взуття виробляється із застосуванням високоякісного клею, що не містить шкідливої для здоров'я речовини - толуолу. Над роботою з моделями працюють висококласні модельєри і фахівці високого рівня, тому наше взуття може гідно зайняти не одну полицю у Вашому магазині, бутіку або іншій торговельній точці, на одному рівні з іншими закордонними торговельними марками, що продаються в Україні та інших країнах. Ми маємо великий досвід співпраці з провідними оптовиками, що є гарантією нашої стабільності і якості взуттєвої продукції торгівельної марки від компанії MAFIA™. 
 У новій колекції ми максимально знизили «планку» для проби нашої продукції, так що тепер можна замовити і купити взуття оптом MAFIA™ від однієї ростовки 5 пар взуття.

 Офіційний каталог фабрики жіночого взуття MAFIA™.

  Подаруйте своїм ніжкам затишок, ніжність і привабливість! MAFIA ™ - зроблено в Україні з любов'ю для Вас! 

 Увага оптових покупців! Перед замовленням продукції просимо завжди цікавитися додатковою інформацією розділу офіційних каталогів торгових марок, що розміщується над каталогом продукції (назва торгової марки з входом через головну сторінку сайту), - буває додатково важлива інформація.  Адміністрація проекту "Виставка взуття ExpoShoes Online Україна"
Источник: MAFIA

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже