ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Коллекция обуви ВЕСНА-ЛЕТО 2015 PAOLO GIANNI™ от производителя

Коллекция обуви ВЕСНА-ЛЕТО 2015 PAOLO GIANNI™ от производителя

Коллекция обуви ВЕСНА-ЛЕТО 2015 PAOLO GIANNI™ от производителя
просмотров 1061

 

 Компания PAOLO GIANNI предлагает обувь собственного производства торговых марок PAOLO GIANNI™ и VIOLA™ Львовской фабрики-производителя, изготавливающего обувь европейского стандарта. Обувь отпускается по курсу 14.5 за гривны за доллар до конца 2014 года на все коллекции обуви, выпускаемой нашей компанией.

 

 ВНИМАНИЕ! Представляем коллекцию обуви "ВЕСНА-ЛЕТО 2015" года, состоящую из самых ходовых моделей 2014 и новых 2015 года по самым лучшим ценам на обувь Львовского производителя! Спешите заказать и купить обувь оптом сейчас, не дожидаясь повышения цен в начале следующего года. Как показывает практика, оптовые цены повышаются при наступлении сезона оптовых закупок (плюс неизвестный курс валют), поэтому вам предоставляется единственный шанс выгодно вложить деньги в обувь по самой низкой цене!

 

 Мы используем оборудование для производства обуви лучших немецких фирм. Обувь производится на итальянских колодках, сделанных по индивидуальномузаказу. Мы покупаем самую качественную итальянскую и турецкую кожу, что гарантирует высокое качество мужской и женской обуви и её долговечность.

 Предоставляются сопроводительные документы на обувь. Ждём Ваших заказов на сайте ExpoShoes Online Украина!

 ОФИЦИАЛЬНАЯ СТРАНИЦА ФАБРИКИ ОБУВИ EXPOSHOES.COM.UA/PAOLOGIANNI
 
  Компанія PAOLO GIANNI пропонує львівське взуття гуртом власного виробництва торгових марок PAOLO GIANNI ™ і VIOLA ™ Львівської фабрики-виробника, що виготовляє взуття європейського стандарту. Взуття відпускається за курсом 14.5 гривні за долар до кінця 2014 року на всі колекції взуття, випускаємого  нашою компанією.
 УВАГА! Представляємо колекцію взуття "ВЕСНА-ЛІТО 2015" року, що складається з самих ходових моделей 2014 і нових 2015 року за найкращими цінами на взуття Львівського виробника! Поспішайте замовити і купити взуття гуртом зараз, не чекаючи підвищення цін на початку наступного року. Як показує практика, гуртові ціни підвищуються при настанні сезону гуртових закупівель (ще невідомий курс валют), тому вам надається єдиний шанс вигідно вкласти гроші у взуття за найнижчою ціною!
 Ми використовуємо обладнання для виробництва взуття кращих німецьких фірм. Взуття виробляється на італійських колодках, зроблених за індивідуальним замовленням. Ми купуємо найякіснішу італійську і турецьку шкіру, що гарантує високу якість чоловічого та жіночого взуття та його довговічність.
 Надаються супровідні документи на взуття. Чекаємо Ваших замовлень на сайті ExpoShoes Online Україна!

 

Источник: PAOLO GIANNI™

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже