ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Обувная днепропетровская фабрика RUTA оптовая АКЦИЯ!

Обувная днепропетровская фабрика RUTA оптовая АКЦИЯ!

Обувная днепропетровская фабрика RUTA оптовая АКЦИЯ!
просмотров 1148

 АКЦИЯ на женскую обувную продукцию фабрики днепропетровской торговой марки обуви RUTA (РУТА) оптом от производителя!

Сроки действия АКЦИИ с 05.02.2015 по 28.02.2015 года включительно!

 Обувная компания RUTA предлагает заказать и купить обувь оптом у днепропетровского производителя от 30 12 пар и получить скидку -10%!

 Днепропетровская компания-производитель женской кожаной обуви RUTA (РУТА) гарантирует приятные цены на удобную качественную обувь отечественного производителя!

 Ждём ВЫГОДНЫХ для Вас оптовых заказов от 30 пар! Ориентировочный срок изготовления заказа примерно от 3 до 10 дней и зависит от объёма заказанной продукции!

 Официальный каталог обуви фабрики RUTA

 

 АКЦІЯ на жіночю взуттєву продукцію фабрики дніпропетровської торгової марки взуття RUTA (РУТА) гуртом від виробника!

 Термін дії акції з 05.02.2015 по 28.02.2015 року включно! Взуттєва компанія RUTA пропонує замовити і купити взуття гуртом у дніпропетровського виробника від 30 12 пар і отримати знижку -10%! Дніпропетровська компанія-виробник жіночого шкіряного взуття RUTA (РУТА) гарантує приємні ціни на зручне якісне взуття вітчизняного виробника!

Чекаємо ВИГІДНИХ для Вас гуртових замовлень від 12 пар! Орієнтовний термін виготовлення замовлення приблизно від 3 до 10 днів і залежить від обсягу замовленої продукції! 

Офіційний каталог взуття фабрики RUTA


Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже