ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Компания TOPAS™ (Днепропетровск) официально представляет коллекцию "ОСЕНЬ-ЗИМА 2014-2015"

Компания TOPAS™ (Днепропетровск) официально представляет коллекцию "ОСЕНЬ-ЗИМА 2014-2015"

просмотров 730

Раді надати вашій увазі колекцію "ОСІНЬ-ЗИМА 2014-2015" від добре відомої компанії TOPAS TM - одного з лідерів взуттєвого виробництва в Україні, - Дніпропетровського виробника високоякісного жіночого шкіряного взуття.

 Рады предоставить вашему вниманию коллекцию "ОСЕНЬ-ЗИМА 2014-2015" от хорошо известной компании TOPASTM- одного из лидеров обувного производства в Украине, - днепропетровского производителя высококачественной женской кожаной обуви.


  Торговая марка TOPASTM - модная женская обувь ассортименте большой выбор классических и молодежных моделей ботфорт, сапог, полусапожек, ботильонов, полуботинок и туфлей. Ассортимент постоянно обновляется с учетом требований дизайна и моды.
 Обувь изготавливается только из натуральной высококачественной кожи на современном оборудовании.
Фабрика обуви TOPAS имеет богатейшую историю,на протяжении которой она предлагает покупателям исключительно качественную женскую обувь оптом,отличающуюся неповторимым стилем.Фабрика с умела заработать у покупателя репутацию действительно достойного производителя,которому можно доверять на все 100%!

Зарабатывайте на женской обуви от Днепропетровской фабрики Topas!

 Предоставленная коллекция "ОСЕНЬ-ЗИМА 2014-2015" торговой марки обуви в широком ассортименте,в рекламе не нуждается!!!
 Женская обувь фабрики Topas слишком хорошо известна и пользуется популярностью не только у украинских, но и у зарубежных покупателей. Заходите к нам в гости на официальный каталог обуви фабрики TOPASTM - мы гарантируем, что все сомнения будут исчерпаны. Обувь TopasTM (Топаз) - это больше, чем качество! Цены минимальные - качество высочайшее!!!
 Наша работа - это сочетание профессионализма и высокой ответственности: мы всегда на связи!
Новую коллекцию ОСЕНЬ-ЗИМА 2014-2015 отличает уникальная цветовая гамма: помимо классического черного на любой вкус, в том числе уникальной коллекцией обуви из натуральной кожи самой широкой палитры цветов и оттенков, которые так-же всегда имеются в наличии.
 Формируя коллекцию, не легко сочетать ключевые параметры, обеспечивающие хорошие продажи и отзывы покупателей обуви. Но эти параметры у нас есть! Это натуральность материалов (обувь из натуральной кожи), качество изготовления (обувь от производителя) и ПРИЕМЛЕМАЯ ОПТОВАЯ ЦЕНА!!!
С уважением, TOPAS

 Раді надати вашій увазі колекцію "ОСІНЬ-ЗИМА 2014-2015" від добре відомої компанії TOPAS TM- одного з лідерів взуттєвого виробництва в Україні, - Дніпропетровського виробника високоякісного жіночого шкіряного взуття.
   Торгова марка TOPAS TM - модна жіноче взуття асортименті великий вибір класичних та молодіжних моделей ботфорт, чобіт, напівчобітків, ботильонов, полуботінок і туфлею. Асортимент постійно оновлюється з урахуванням вимог дизайну та моди.   Взуття виготовляється тільки з натуральної високоякісної шкіри на сучасному обладнанні. Фабрика взуття TOPAS має багатющу історію, впродовж якої вона пропонує покупцям виключно якісне взуття, що відрізняється неповторним стілем.Фабріка зуміла заробити у покупця репутацію дійсно гідного виробника, якому можна довіряти на всі 100%!

 

Заробляйте на жіночому взутті від Дніпропетровської фабрики Topas! 
  Надана колекція "ОСІНЬ-ЗИМА 2014-2015"торгової марки взуття в широкому асортименті, реклами не потребує !!! Жіноче взуття фабрики Topas занадто добре відома і користується популярністю не тільки в українських, але і у зарубіжних покупців. Заходьте до нас в гості на офіційний каталог взуття фабрики TOPAS TM - ми гарантуємо, що всі сумніви будуть вичерпані. Взуття Topas TM (Топаз) - це більше, ніж якість! Ціни мінімальні - якість найвища !!! 

  Наша робота - це поєднання професіоналізму і високої відповідальності: ми завжди на зв'язку! Нову колекцію ОСІНЬ-ЗИМА 2014-2015 відрізняє унікальна кольорова гамма: крім класичного чорного на будь-який смак, в тому числі унікальною колекцією взуття з натуральної шкіри найширшої палітри кольорів і відтінків, які так-же завжди є в наявності. 
 
  Формуючи колекцію, нелегко поєднувати ключові параметри, що забезпечують хороші продажі і відгуки покупців взуття. Але ці параметри у нас є! Це натуральність матеріалів (взуття з натуральної шкіри), якість виготовлення (взуття від виробника) і прийнятною оптовими ЦІНА !!! 

З повагою, TOPAS

Источник: TOPAS™, ЧП

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже