ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Звернення від Artexpo Ukraine до учасників і відвідувачів виставки взуття Expo Shoes

Звернення від Artexpo Ukraine до учасників і відвідувачів виставки взуття Expo Shoes

Звернення від Artexpo Ukraine до учасників і відвідувачів виставки взуття Expo Shoes
просмотров 769

 Компанія Artexpo Ukraine (Київ) звернулася до учасників і відвідувачів виставки, яка повинна була відбутися з 7 по 10 квітня 2020 року, в зв'язку з її скасуванням і ситуацією, яка пов'язана з рішенням Уряду України щодо вжиття заходів у зв'язку з поширенням епідемії коронавируса в країні.


Звернення організатора Artexpo Ukraine, м. Київ

"Дорогі колеги та партнери! Зараз ми переживаємо чергове випробування, яке знову кардинально змінює наше власне життя, бізнес та свідомість! Але ми всі знаємо, що в критичних обставинах потрібно максимально сконцентруватися та діяти за чітким планом. Отже, відповідно до жорстких, але необхідних заходів, що були впроваджені Урядом України, а головне, - з метою надання максимальної безпеки всім нашим колегам, клієнтам та партнерам, ми оголошуємо про відміну виставки EXPO SHOES 7 - 10 квітня 2020 р.

 

 Звісно, ми продовжуємо працювати над наступними виставками LEATHER AND SHOES та EXPO SHOES. Наша компанія цілком спроможна вирішити будь-які робочі завдання навіть за умов віддаленого режиму функціонування офісу. Бажаємо Вам здоров'я та впевнені, що ми разом подолаємо скрутні часи та повернемося до звичного життя!

 

Чекаємо на Ваші дзвінки за телефонами (044) 300 2020, (097) 088 8888, (098) 055 5555 та листи за адресою office@artexpo.ua

 З повагою, АРТЕКСПО Україна, ТОВ".

 

Інформацію взято з офіційних джерел компанії АРТЕКСПО Україна.

Нагадуємо, що проект "ExpoShoes Online Ukraine" портал виставки взуття онлайн ExpoShoes.com.ua не має ні якого відношення до фізичної виставки у місті Київ і її організацїі.

 


 

"Dear Colleagues and Partners!  Now we are experiencing another challenge, which again dramatically changes our own life, business and mind! But we all know that in critical circumstances, you need to concentrate as much as possible and act on a clear plan.

 

 So,in accordance with the tough but necessary measures implemented by the Government of Ukraine, and most importantly, in order to provide maximum security to all our colleagues, clients and partners, we announce the cancellation of the EXPO SHOES exhibition on April 7 - 10, 2020. Of course, we continue to work about the next exhibitions LEATHER AND SHOES and EXPO SHOES. Our company is fully capable of solving any work tasks, even in the conditions of remote operation of the office. We wish you health!

 

And we are sure, that together we will overcome difficult times and get back to normal life!

We are waiting for your calls on00 380 44 300 2020, 00 380 97 088 8888, 00 380 98 055 5555and letters to office@artexpo.ua

With best regards, ARTEXPO Ukraine, LLC".

Artexpo Ukraine Kyiv

 

 

Источник: Artexpo.ua

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже