ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Женская обувь ТМ ARRA, Предпраздничные скидки на летнюю коллекцию!

Женская обувь ТМ ARRA, Предпраздничные скидки на летнюю коллекцию!

Женская обувь ТМ ARRA, Предпраздничные скидки на летнюю коллекцию!
просмотров 613

ТМ ARRA ДНЕПР приглашает к плодотворному и взаимовыгодному сотрудничеству и предлагает актуальную женскую летнюю обувь из натуральной кожи. В коллекции представлен широкий ассортимент летних моделей! Широкая цветовая палитра! Отменное качество гарантируем! Умеренные цены! К каждому клиенту индивидуальный подход!

Обращаем Ваше внимание на летнюю обувь на ортопедической подошве (повторяет форму стопы), легкие комфортные босоножки и шлепанцы завоевали огромную популярность как у отечественного покупателя, а также у представителей ближнего зарубежья благодаря отсутствию стельки, что значительно упрощает ежедневный уход за кожаной обувью, использование застежки-липучки и вшитых резинок позволяет регулировать высокий  подъем и полноту. Также предлагаем модели-баталы, размерная сетка до 42 размера!  Значительная часть летних моделей построена на широкую колодку.

Предлагаем предпраздничные скидки! АКЦИЯ ДЕЙСТВУЕТ до 01.05.21г. включительно!

  1. Заказ от 5 до 10 пар - СКИДКА 1%,
  2. заказ от 11 до 23 пар - СКИДКА 2%,
  3. заказ от 24 до 41 пары - СКИДКА 3%,
  4. заказ от 42 до 999 пар - СКИДКА 4%.

МЫ РАБОТАЕМ ДЛЯ ВАС! ЛУЧШЕЕ ВРЕМЯ ДЛЯ НАПОЛНЕНИЯ ЛЕТНЕГО АССОРТИМЕНТА!

Каталог обуви ARRA https://exposhoes.com.ua/brands/arra


ТМ ARRA ДНІПРО запрошує до плідної і взаємовигідної співпраці і пропонує актуальне жіноче літнє взуття з натуральної шкіри. У колекції представлено широкий асортимент літніх моделей! Широка палітра кольорів! Відмінну якість гарантуємо! Помірні ціни! До кожного клієнта індивідуальний підхід!

Звертаємо Вашу увагу на літнє взуття на ортопедичної підошві (повторює форму стопи), легкі комфортні босоніжки і шльопанці, які завоювали величезну популярність як у вітчизняного покупця, а також у представників ближнього зарубіжжя завдяки відсутності устілки, що значно спрощує щоденний догляд за шкіряним взуттям, використання застібки "липучки" і вшитих гумок дозволяє регулювати високий підйом і повноту.

Також пропонуємо моделі-батали, розмірна сітка до 42 розміру! Значна частина літніх моделей побудована на широку колодку.

Пропонуємо передсвяткові знижки! АКЦІЯ на взуття ARRA ДІЄ до 01.05.21г. включно!

  1. Замовлення від 5 до 10 пар - ЗНИЖКА 1%,
  2. замовлення від 11 до 23 пар - ЗНИЖКА 2%,
  3. замовлення від 24 до 41 пари - ЗНИЖКА 3%,
  4. замовлення від 42 до 999 пар - ЗНИЖКА 4%.

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС! КРАЩЕ ЧАС ДЛЯ НАПОВНЕННЯ РІЧНОГО АСОРТИМЕНТУ!

Источник: ARRA™

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже