ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Харьковская фабрика VIKART, новая коллекция женской обуви Весна 2022

Харьковская фабрика VIKART, новая коллекция женской обуви Весна 2022

Харьковская фабрика VIKART, новая коллекция женской обуви Весна 2022
просмотров 645

Уважаемые клиенты! Производитель женской обуви VikArt поздравляет всех с новогодними праздниками и с началом весеннего сезона. Желаем всем здоровья, успехов и мирного неба.

Мы предоставляем вашему вниманию новую коллекцию женской обуви VIKART Весна 2022.

 

VikArt постоянно придерживается модных тенденций, и старается чтобы в нашей обуви вы шагали в ногу с модой. Несмотря на стремительное повышение цен на комплектующие, мы не изменяем своим традициям и закупаем для производства самые качественные виды кожи и подошвы. Используем безвредные клея. Мы хотим чтобы в нашей обуви вам было комфортно и делаем всё для этого. Обувь VikArt станет украшением вашего магазина.Покупайте обувь у производителя VikArt!

БОНУС от харьковского производителя женской обуви VIKART:

  1. В начале сезона возможно заказать образцы по одной паре понравившихся вам моделей, но в сумме не менее 5 пар.
  2. При заказе от 20 пар, доставка осуществляется БЕСПЛАТНО! 

С любовью, VikArt.


 

Шановні клієнти! Виробник жіночого взуття VikArt вітає всіх із новорічними святами та з початком весняного сезону. Бажаємо всім здоров'я, успіхів та мирного неба.

 

 Ми надаємо до вашої уваги нову колекцію жіночого взуття Vikart Весна 2022.

 VikArt постійно дотримується модних тенденцій, і намагається щоб у нашому взутті ви крокували в ногу з модою. Незважаючи на стрімке підвищення цін на комплектуючі, ми не змінюємо своїх традицій та закуповуємо для виробництва найякісніші види шкіри та підошви. Використовуємо нешкідливі клеї. Ми хочемо, щоб у нашому взутті вам було комфортно і все робимо для цього. Взуття VikArt стане окрасою вашого магазину. Купуйте взуття у виробника VikArt!

БОНУС від харківського виробника взуття Vikart!

жіноче весняне взуття Vikart

 При замовленні від 20 пар, доставка здійснюється БЕЗКОШТОВНО! На початку сезону можна замовити зразки по одній парі моделі, що вам сподобались, але не менш 5 пар у сумі.
З любов'ю, VikArt.

Источник: VIKART

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже