ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Нова весняна колекція жіночого шкіряного взуття 2022 від фабрики Palina, Дніпро

Нова весняна колекція жіночого шкіряного взуття 2022 від фабрики Palina, Дніпро

Нова весняна колекція жіночого шкіряного взуття 2022 від фабрики Palina, Дніпро
просмотров 531

Днепропетровская фабрика женской обуви PALINA приглашает к оптовым заказам новую весеннюю коллекцию 2022 года.

В новой коллекции Весна 2022 года присутствуют ботинки на каблуке, на танкетке, а также женские ботильоны. Среди них для вас имеются модели "Комфорт", на более полную ногу (артикулы 301, 302), модельные ботинки артикулов 565, 566, 567. 

Вся продукция производится из натуральной добротной качественной кожи. Подошва цельнолитая моноблочная.

 

Акция при заказе обуви Palina от 10 пар

 При оптовом заказе Palina от 10 пар Вы получаете в бонус бесплатную доставку от производителя, по Украине. Акция на дотправку женской обуви от 10 пар активна 03.02.2022 по 01.03.2022 года. Все оптовые цены на обувную продукцию PALINA актуальные. 


модные ботинки Palina

Днепропетровский производитель женской обуви Palina приглашает совершить закупку женской обуви высокого качества.

В весенней коллекции применяются такие виды натуральной кожи, как замша, гладкая кожа КРС (на весну не делаем флатар), кожа лакированая натуральная (наплак).

Отшиваются коллекции в стандартных базовых цветах: черный, белый, лате ( ближе к цвету бежевому). По желанию заказчика производитель может рассмотреть другте варианты. Любую модель можно сделать в нужном виде, а также цвете натуральной кожи.

На всю обувь днепропетровский производитель предоставляет необходимые документы, расчетный счет. Предоставляется сезонная оптовая гарантия на заказы.



Дніпропетровська фабрика жіночого взуття PALINA запрошує до оптових замовлень нову весняну колекцію 2022 року.

У новій колекції Весна 2022 присутні черевики на підборах, на танкетці, а також жіночі ботильйони. Серед них для вас є моделі "Комфорт", на повнішу ногу (артикули 301, 302), модельні черевики артикулів 565, 566, 567.

Вся продукція виготовляється із натуральної добротної якісної шкіри. Підошва цільнолита моноблочна.

 

Акція при замовленні взуття Palina від 10 пар

 За оптового замовлення Palina від 10 пар Ви отримуєте в бонус безкоштовну доставку від виробника, по Україні. Акція на доставку жіночого взуття від 10 пар активна 03.02.2022 до 01.03.2022 року. Усі оптові ціни на взуттєву продукцію PALINA актуальні.

 

Дніпропетровський виробник жіночого взуття Palina запрошує здійснити закупівлю жіночого взуття високої якості.

У весняній колекції застосовуються такі види натуральної шкіри, як замша, гладка шкіра ВРХ (на весну не робимо флатар), шкіра лакована натуральна (наплак).

женские ботинки Palina

Відшиваються колекції в стандартних базових кольорах: чорний, білий, лат (ближчий до кольору бежевого). За бажанням замовника виробник може розглянути інші варіанти. Будь-яку модель можна зробити у потрібному вигляді, а також кольорі натуральної шкіри.

На все взуття дніпропетровський виробник надає потрібні документи, розрахунковий рахунок. Надається сезонна оптова гарантія на замовлення.

 

Источник: Фабрика обуви PALINA

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже