ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Виробник жіночого якісного взуття Vikart (Харків), ми повернулися до праці!

Виробник жіночого якісного взуття Vikart (Харків), ми повернулися до праці!

Виробник жіночого якісного взуття Vikart (Харків), ми повернулися до праці!
просмотров 407

Ми повернулися! Після довгої перерви ми повертаємося та відновлюємо наше виробництво. Ми і надалі виробляємо жіноче взуття VikART тільки з натуральної шкіри. В усіх спортивних моделях використовуємо устілку "меморі". В нас тільки якісні матеріали італійського, польського та турецького виробництва. Ще більше цікавих моделей ви можете знайти в нашому каталозі, де представлені актуальні колекції. 
Ми дужі раді відновити співпрацю з нашими постійними замовниками та познайомитись з новими. Бажаємо всім перемоги та мирного неба над головою.

З повагою, Ваш VikArt shoes


 

Мы вернулись! После долгого перерыва мы возвращаемся и возобновляем наше производство. Мы и дальше производим женскую обувь только из натуральной кожи. Во всех спортивных моделях используем стельку "мемори". У нас есть только качественные материалы итальянского, польского и турецкого производства. Еще больше интересных моделей можно найти в нашем каталоге, где представлены актуальные коллекции. 

Мы рады возобновить сотрудничество с нашими постоянными заказчиками и познакомиться с новыми. Желаем всем победы и мирного неба над головой.

С большим уважением, Ваш VikArt shoes.

 

женская обувь Vikart

Источник: VIKART

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже