ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Фабрика TOPAS випустила нову колекцію жіночого взуття та сумок на Весну і Літо 2023 року

Фабрика TOPAS випустила нову колекцію жіночого взуття та сумок на Весну і Літо 2023 року

Фабрика TOPAS випустила нову колекцію жіночого взуття та сумок на Весну і Літо 2023 року
просмотров 340

У нас чудова новина! Фабрика TOPAS™ випустила нову колекцію жіночого взуття та сумок на Весну і Літо 2023 року! Ми і раніше радували вас стильними сумками високої якості, але виробництво було примусово зупинено з наявності суттєвих обставин, тепер ми знову запустили ще крутішу колекцію, а також ми зробили мінімальне замовлення від 3х штук! Мінімальне замовлення взуття тепер від 3х пар, розмірний ряд ви можете обирати на сайті виставки взуття онлайн у нашому каталозі, або вказати в коментарях до замовлення.
 А ще, якщо у вас є замовлення взуття TOPAS™, то ви можете додати в замовлення сумку від 1 шт! На дозамовлення на раніше придбані моделі у нас немає мінімальних обмежень, ви завжди можете замовити продані розміри у зручний час.

Українська фабрика TOPAS™ взуття і сумок з міста на Дніпрі - це товари високої якості взуття, вироблене тільки з натуральної шкіри та за найнижчими цінами. Наші мадельєри завжди працюють над створенням найсвіжіших колекцій, щодня відстежуючи моду як на моделі так і на колірну гаму взуття та сумок від фабрики Топаз. Так само при замовленні ви завжди можете замінити колір шкіри на взутті та сумках (пишіть у коментарях до замовлень). Ми виробляємо те, що ви пропонуєте і разом з вами все вирішуємо стосовно того, який для вашого регіону самий ходовий колір і робимо, так ваша вітрина буде унікальною!
Взуттєва фабрика t.m.Topas є національним виробником жіночого, чоловічого взуття та сумок з натуральної шкіри. Великий і дрібний опт від виробника у місті Дніпро.

Источник: Фабрика взуття TOPAS Дніпро

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже