ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Нові шкіряні моделі фабрики взуття YUZHEN оптом Весна і Літо 2023 року з міста на Дніпрі

Нові шкіряні моделі фабрики взуття YUZHEN оптом Весна і Літо 2023 року з міста на Дніпрі

Нові шкіряні моделі фабрики взуття YUZHEN оптом Весна і Літо 2023 року з міста на Дніпрі
просмотров 799

 

Колекція жіночого взуття YUZHEN презентує колекцію Весна-Літо 2023 року


Нові шкіряні моделі фабрики YUZHEN Весна і Літо 2023 оптом від Дніпропетровського виробника вже чекають на вас у нашому каталогу. Серед жіночого взуття у вас є можливість замовити оптом кросівки, туфлі, кеди. Також наш ВЕЛИКИЙ каталог взуття Yuzhen має нові дуже зручні моделі Літо 2023 року, які вироблені з натуральної шкіри як зовні, так і у середені, включаючи устілку.


У нашої колекції є можливість виробити любі моделі за адекватними цінами, у різних кольорах (які є у каталозі), в терміни від 5 до 10 днів. Для цього просто замовляйте на порталі онлайн виставки взуття у потрібних розмірах від 5 пар однієї моделі. На наші взуттєві вироби YUZHEN надається сезонна гарантія. Передоплата на гуртове замовлення для початку співпраці від 30% на рахунок виробника.

 

Наш каталог https://exposhoes.com.ua/brands/yuzhen

 


Коллекция женской обуви YUZHEN представляет коллекцию Весна-Лето 2023 года.

 

Новые кожаные модели фабрики YUZHEN Весна и Лето 2023 года оптом от Днепропетровского производителя уже ждут вас в нашем каталоге. Среди женской обуви у вас есть возможность заказать оптом кроссовки, туфли и кеды. Также наш каталог обуви Yuzhen вмещает новые удобные модели Лето 2023, которые изготовлены из натуральной кожи как снаружи, так и в середине, включая стельку.

 

белые женские босоножки Yuzhen

В нашей БОЛЬШОЙ летней коллекции есть возможность произвести любые модели по адекватным ценам, в разных цветах (которые есть в каталоге), в сроки от 5 до 10 дней. Для этого просто заказывайте на портале онлайн-выставки обувь в нужных размерах от 5 пар одной модели. На наши обувные изделия YUZHEN предоставляется сезонная гарантия. Предоплата по оптовому заказу для начала сотрудничества от 30% на счет производителя.

 

Источник: Фабрика обуви YUZHEN

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже