ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Колекція жіночого взуття Літо-2023 від Харківського виробника VikArt

Колекція жіночого взуття Літо-2023 від Харківського виробника VikArt

Колекція жіночого взуття Літо-2023 від Харківського виробника VikArt
просмотров 509

Шановні клієнти!

Виробник жіночого взуття "VikArt" вітає Вас з усіма Пасхальний святами та з настанням Весни! Бажаємо усім здоров'я, мирного неба та гарного оптимістично настрою. Незважаючи на усі незгоди теперішнього часу, фабрика жіночого взуття VikArt підготувала для Вас колекцію на Літо-2023 року. Як завжди ми намагалися іти в ногу з часом і триматися модних тенденцій. Уся колекція виробника виготовлена з натуральної шкіри виробництва Італії, Турціі, Польщі. Спортивні моделі мають устілку " меморі" (ефект пам'яті). 

Взуття дуже зручне, бо найважливіше для нас- задоволений клієнт, тому ми не економити на складових і на якості. Також на літню колекцію в нашому каталозі вже діють знижки. Вони автоматично розраховуються від замовлення по кількості взуття. Взуття VikArt - це найвища фабрична якість для Ваших торгівельних майданчиків в містах та інтернеті. По замовленню ми надамо для Вас фотографії. На всю свою взуттєву продукцію ми надаємо сезонну гарантію виробника.
женская кожаная обувь Vikart
Акція діє при замовленні від 6 пар взуття. Мінімальна кількість для замовлення від 5 пар однієї моделі при передоплаті від 30% (є можливість замовити потрібними для Вас розмірами).

Заходьте і не пожалкуєте https://exposhoes.com.ua/brands/vikart

З повагою та любов'ю  виробник жіночого  взуття "VikArt"(Харків).


Производитель женской обуви "VikArt" поздравляет Вас со всеми Пасхальными праздниками и с наступлением Весны! Желаем всем здоровья, мирного неба и хорошего оптимистического настроения. Несмотря на все несогласия настоящего времени, фабрика женской обуви VikArt подготовила для Вас коллекцию на Лето-2023. Как всегда мы пытались идти в ногу со временем и придерживаться модных тенденций. Вся коллекция производителя сделана из натуральной кожи производства Италии, Турции, Польши. Спортивные модели имеют стельку "мемори" (эффект памяти). Обувь очень удобна, потому что самая важная для нас - удовлетворенный клиент, поэтому мы не экономим на составляющих и на качестве. Также на летнюю коллекцию в нашем каталоге уже действуют скидки. Они автоматически рассчитываются от заказа по количеству обуви.  Обувь VikArt – это самое высокое фабричное качество для Ваших торговых площадок в городах и интернете. По заказу мы предоставим Вам фотографии. На всю обувную продукцию мы предоставляем сезонную гарантию производителя.
Акция действует при заказе от 6 пар обуви. Минимальное количество для заказа от 5 пар одной модели при предоплате от 30% (есть возможность заказать нужными размерами).
Заходите и не пожалеете https://exposhoes.com.ua/brands/vikart
С уважением и любовью производитель женской обуви "VikArt"(Харьков).

 

женские босоножки Vikart

Источник: VIKART

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже