ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Виробник шкіряного чоловічого взуття осінь-зима CEVIVO оптом з Харькова Україна

Виробник шкіряного чоловічого взуття осінь-зима CEVIVO оптом з Харькова Україна

Виробник шкіряного чоловічого взуття осінь-зима CEVIVO оптом з Харькова Україна
просмотров 648

Харьківська взуттєва фабрика Cevivo - виробник стильного та якісного чоловічого шкіряного взуття. Це місце, де кожен зможе цікаво простежувати модні тенденції, вибираючи те, що відповідає його стилю. Зручна та практична онлайн платформа, дозволить усім знайти надійну взуття на будь-які випадки життя, не сумніваючись у його відмінній якості. Асортимент товарів постійно поповнюється новинками, що набирають популярності з неймовірною швидкістю у нашому офіційному каталогу. Використання натуральної шкіри та замші дозволяє пропонувати якісні та красиві моделі, також під заказ по кольору чи найменуванню щкіри. В наявності є чоловічі  кросівки, черевики, кеди, туфлі.

 

Офіційний каталог виробника чоловічого взуття: https://ExpoShoes.com.ua/brands/cevivo

 

Внутрішні матеріали лише італійських постачальників такі як шкіряний підклад, цигейка - тільки натуральні або напів штучні як наприклад хутро (40% натурального та 60% штучного) або байка. Довіряйте перевіреному бренду і ви не розчаруєтеся. Шукали практичну, стильну, зручну та сучасне українське взуття? Робіть свій вибір у CEVIVO.

 

Фабрика взуття CEVIVO пропонує оптові знижки від кількості замовлення

  • От 10 до 20пар =1$.
  • Від 21 до 99пар=1.5 $.
  • От 100 пар=2 $.

Акція діє при передоплаті від 30% до 12 грудня включно, з доплатою перед відправкою замовлення на рахунки виробника. 

 


 

Харьковская фабрика Cevivo – производитель стильной и качественной мужской кожаной обуви. Это место, где каждый сможет интересно прослеживать модные тенденции, выбирая то, что соответствует его стилю. Удобная и практичная онлайн платформа позволит всем найти надежную обувь на любые случаи жизни, не сомневаясь в ее отличном качестве. Ассортимент товаров постоянно пополняется новинками, набирающими популярность с невероятной скоростью в нашем официальном каталоге. Использование натуральной кожи и замши позволяет предлагать качественные и красивые модели, а также под заказ по цвету или наименованию кожи. Есть мужские кроссовки, ботинки, кеды, туфли.

 

Внутренние материалы только итальянских поставщиков такие как кожаный подклад, цигейка – только натуральные или полуискусственные как например мех (40% натурального и 60% искусственного) или байка. Доверяйте проверенному бренду и вы не разочаруетесь. Искали практичную, стильную, удобную и современную украинскую обувь? Делайте выбор у производителя CEVIVO.

 

Фабрика обуви CEVIVO предлагает оптовые скидки от количества заказа:

  1. От 10 до 20пар =1$.
  2. От 21 до 99пар=1.5$.
  3. От 100пар=2$. 

Акция действует при предоплате не менее 30% с полной доплатой перед отправкой заказа на счет производителя!

Ботинки осенние и зимние Cevivo Харьков

Источник: CEVIVO

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже